Halep va avea un meci infernal: Promisiunea făcută de adversara ei din finală imediat după marea victorie din semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a avut nevoie de un set decisiv plin de dramatism pentru a ajunge în ultimul act de la Qatar Total Open, iar sâmbătă, misiunea ei va fi la fel de grea.

Simona Halep a scăpat de Angelique Kerber (6 WTA), o adversară care, cel puţin pe hârtie, i-ar fi pus mai multe probleme româncei.

Nemţoaica a fost eliminată însă în semifinale de Elise Mertens (21 WTA), o belgiancă de 23 de ani care mereu a pierdut categoric în faţa Simonei Halep, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Totuşi, Mertens a făcut până acum un turneu formidabil la Doha şi, potrivit Digi Sport, a promis că va juca pe viaţă şi pe moarte în finala de sâmbătă (ora 17.00, Digi Sport).

Ce a spus Elise Mertens?

*Sunt extaziată, nu mă aşteptam să mă calific în finală şi e deja o victorie pentru mine. Pot să joc fără presiune. E grozav că voi juca împotriva ei (n.r. - Simonei Halep), am pierdut de două ori, dar voi da totul mâine.

*Chiar nu mă aşteptam să o bat pe Kerber, a jucat incredibil astăzi. A fost o adevărată luptă şi mă bucur mult pentru această victorie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite