Halep, o maratonistă pe terenul de tenis: S-a aflat cât a alergat Simona în timpul meciului cu Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (1 WTA) e printre jucătoarele scunde ale circuitului feminin, însă îşi compensează acest dezavantaj printr-o disponibilitate uriaşă la efort. Acest lucru s-a văzut şi în turul III, la Melbourne.

Simona Halep a muncit enorm pentru a ajunge în optimile de la Australian Open 2018 şi, dacă va trece de Naomi Osaka (72 WTA), atunci îşi va egala cel mai bun rezultat la Melbourne, accederea în sferturi.

Până la următorul meci însă, ar fi de remarcat efortul pe care l-a depus liderul WTA pentru a trece de turul III. Potrivit Digi Sport, constănţeanca de 26 de ani a alergat 4,5 kilometri în confruntarea cu Davis. E o cifră enormă, în condiţiile în care la un meci de băieţi, care se joacă după sistemul 3 din 5 seturi, se aleargă, în medie, 4,8 kilometri.

Nu degeaba viitoarea adversară a Simonei, Naomi Osaka, a oferit o declaraţie admirativă după partida Halep - Davis: „Am transpirat mai mult uitându-mă la meciul Simonei decât am făcut-o în timpul meciului meu“.

Asiatica de 20 de ani a fost învinsă până acum în ambele întâlniri cu liderul WTA. „Am jucat de două ori impotriva Simonei, de fiecare dată au fost meciuri în trei seturi. M-am distrat de fiecare dată. Simt că am învăţat multe din acele meciuri. E o adevărată onoare să joc cu numărul 1 mondial. Indiferent ce se va întâmpla, voi încerca să dau ce am mai bun“, a adăugat Osaka.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite