Halep, mândria României: Simona, felicitată de Hagi, de Bute, de naţionala României, dar şi de Ministerul Apărării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep le-a oferit românilor o mare bucurie, ajungând în finala de la Australian Open, acolo unde o va întâlni pe Caroline Wozniacki (2 WTA), sâmbătă, de la ora 10.30 (Eurosport).

Simona Halep se pregăteşte să joace a treia finală de Grand Slam din carieră, o performanţă care părea de neconceput pentru o sportivă din România până acum câţiva ani.

În acest context, Australian Open aproape că a marginalizat toate celelalte evenimente sportive pentru publicul din România. Prea puţini oameni se mai interesează, în acest moment, de rezultatele echipelor româneşti în amicalele de iarnă sau chiar de grupa tricolorilor în Liga Naţiunilor.

Imediat după victoria Simonei în semifinala cu Angelique Kerber (16 WTA), au început să curgă mesajele de felicitare la adresa liderului WTA pe reţelele de socializare.

Ce au scris?

Gheorghe Hagi: Campioana noastră e într-o nouă finală de Grand Slam şi merită să câştige trofeul. Mult succes, Simona Halep!

Lucian Bute: E 3 dimineaţa la mine (n.r. – în Canada)....A câstigat Simona..Pot să mă culc acum #BravoSimona #HaiRomania.

Ministerul Apărării Naţionale: Felicitări, Simona! Eşti o adevărată luptătoare! Toată România se mândreşte cu tine! Vom fi alături de tine în marea finală!

Echipa naţională de fotbal: Simona Halep este în finala Australian Open după un meci incredibil! Felicitări!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite