Halep, mai fericită ca niciodată: Cum îl „chinuieşte“ pe Toni Iuruc într-o vacanţă de vis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Facebook

Eliminarea prematură de la Turneul Campioanelor a fost deja dată uitării de Simona Halep (4 WTA), care se bucură de o pauză binemeritată, după un sezon istovitor.

Simona Halep abia a aşteptat vacanţa, după un sezon cu 60 de meciuri disputate (43 de victorii - 17 înfrângeri), ceea ce înseamnă o medie de cinci partide, în perioada ianuarie - noiembrie.

Constănţeanca de 28 de ani a fost atât de nerăbdătoare să se bucure de vacanţă, încât nici nu s-a mai întors în ţară, după WTA Finals 2019. După înfrângerea cu Karolina Pliskova (2 WTA) în trei seturi, „Simo֧“ a apărut, peste câteva zile, într-o fotografie pe o plajă. Şi, după cum au dezvăluit apropiaţii jucătoarei pentru stirilekanald.ro, Halep trăieşte o vacanţă de vis în aceste zile.

„Simona Halep are parte de relaxare la maximum. Face, zi de zi, sport de întreţinere, îl chinuieşte pe Toni Iuruc cu plimbări interminabile cu bicicleta, dar se distrează la maximum. Este, cred, mai fericită ca niciodată. Iar seara, Simona fiind o romantiocă incurabilă, are parte de plimbările la care visa de ani buni, plimbări lungi, pe plajă, de mână cu logodnicul e“, a povestit un apropiat al Simonei pentru sursa citată.

CITEŞTE ŞI:

Halep, devastatoare: Simona apare în cele mai importante momente din 2019 cu un rezultat zdrobitor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite