Halep, mai aproape ca niciodată de câştigarea primului Grand Slam din carieră: e favorita numărul 1 la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Roland Garros principalele favorite cad pe capete, iar jocul rezultatelor pare să fie făcut pentru ca Simona să obţină o victorie fabuloasă.

Mai întâi, a fost eliminată Na Li (favorita numărul 2), care a cedat, încă din primul tur. Apoi, Serena Williams (favorita numărul 1 şi deţinătoarea trofeului) a părăsit şi ea Roland Garros, în turul 2. 

Vineri, i-a venit rândul lui Agnieszka Radwanska (favorita numărul 3) să părăsească turneul de la Paris. Poloneza de 25 de ani, numărul 3 în clasamentul WTA, a fost învinsă de Ajla Tomljanovic (numărul 71 în lume), scor 6-4, 6-4, după un meci ce a durat 81 de minute.

Cu Serena Williams, Na Li şi Agnieszka Radwanska trimise acasă, de acum Simona Haelp, numărul 4 în lume, e cea mai bine clasată jucătoare, care a rămas pe tabloul principal la Ronald Garros şi principala favorită la câştigarea turneului parizian.

Simona Halep a ajuns deja în turul III, acolo unde, sâmbătă, o va întâlni pe Maria-Teresa Torro-Flor (Spania), locul 55 WTA. Teoretic, meciul ar trebui să înceapă de la ora 13.00, ora României, însă programul poate suferi modificări, în funcţie de alte meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite