Halep, magie pură: Comentatorul de limba engleză, încântat de un raliu câştigat de Simona VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Transylvania Open / Twitter
FOTO: Transylvania Open / Twitter

Simona Halep (30 de ani) a făcut o veritabilă demonstraţie de forţă, în turul I de la Transylvania Open, în care a cedat doar trei game-uri, în duelul cu Gabriela Ruse (23 de ani, 85 WTA).

Simona Halep a suferit încă o cădere dură în clasamentul WTA, după cum „Adevărul“ a explicat aici, însă se poate consola că jocul ei arată bine. Cel puţin atunci când întâlneşte adversare de nivelul Gabrielei Ruse, din a doua parte a clasamentului.

Miercuri, în turul I de la Transylvania Open, constănţeanca a fost prea bună pentru Ruse pe care a şi învins-o, scurt: 6-1, 6-2, după o oră şi 13 minute. 

Partida a fost dominată cap-coadă de Halep şi a furnizat mai multe puncte spectaculoase, câştigate de „Simo“. Un exemplu, în acest sens, poate fi văzut mai jos:

Ce a spus Simona Halep după meci, la Digi Sport?

*M-am simţit foarte bine pe teren, venind la Cluj e mereu o bucurie. Chiar dacă n-avem public, i-am simţit aproape de mine, cu toate pozele din oraş.

*Vreau să le mulţumesc organizatorilor, mă simt ca acasă. Mă bucur că am făcut un meci bun, nu e uşor să joci împotriva unei adversare din aceeaşi ţară, care are un an extraordinar, a intrat în Top 100.

*A fost o bucurie să fiu pe teren şi sper ca, mâine, să joc la fel de bine. Când ai încredere, intră cam toate loviturile. Mă simt bine, e plăcut să fii la Cluj.

*A fost prima mea accidentare gravă, bine că n-a fost mai devreme, ci la 30 de ani. N-am ştiut să gestionez bine, m-am grăbit pentru a juca la Wimbledon. M-am descurajat, recunosc, a fost un moment greu, nu ştiam dacă pot reveni la nivelul de astăzi.

*Am o lună-două de când mă chinui, dar am început să simt terenul, să fiu sigură pe corpul meu, alerg. Când ţi-e frică, nu poţi fi 100%. Va fi greu să revin acolo unde îmi doresc, dar mă bucur că sunt, din nou, pe teren, aptă de joc.

*Suntem toţi trişti că fanii nu pot fi în tribune, de fiecare dată e o atmosferă incredibilă la Cluj. Trebuie să avem grijă de noi şi aşa ne vom putea bucura, din nou, împreună de tenis.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite