Halep, între lumini şi umbre: Simona a avut două momente nefericite în ultimele două săptămâni fabuloase. Ce riscă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep continuă să aibă unele derapaje comportamentale, chiar dacă a învăţat să-şi mai controleze nervii în momentele dificile.

Pe lângă pierderea trofeului la Cincinnati, poate singurul moment neplăcut pentru Halep în ultimele două săptămâni a fost discuţia pe care a avut-o cu Darren Cahill în setul doi al finalei cu Bertens. 

La scorul de 4-1 pentru olandeza de 26 de ani, Simona a solicitat intervenţia antrenorului australian, iar acesta i-a oferit Simonei o serie de sfaturi tehnico-tactice, încercând, de asemenea, să ridice moralul elevei sale într-un moment dificil. Din păcate, Halep şi-a vărsat nervii pe Cahill, aşa cum a făcut şi în alte meciuri, şi, la un moment dat, a avut o izbucnire urâtă: „Nu mai aplauda când ratez game-urile!“.

Pe moment, Cahill a ignorat această replică şi a continuat să o încurajeze verbal pe Halep: „Sigur, nicio problemă! Nicio problemă. E totul în regulă. Concentrează-te pe primele câteva puncte la fiecare game în care serveşti“.

La finalul partidei însă, Cahill a plecat din tribune, înaintea festivităţii de premiere, semn că nu i-a picat bine ieşirea nervoasă a Simonei. În trecut, australianul a vrut chiar să renunţe la colaborarea cu Halep din cauza unor astfel de derapaje comportamentale!

Acum, după acest ultim episod de la Cincinnati, Halep riscă să-şi piardă antrenorul, după ce, de curând, a rămas şi fără Andrei Pavel, cel care a început să colaboreze cu Marius Copil (82 ATP).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite