Halep are lumea la picioare: Ce a scris presa internaţională după victoria Simonei în meciul cu Kerber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep joacă un tenis încântător la Roland Garros, iar rezultatele obţinute de ea sunt reflectate pe larg în presa de specialitate.

Simona Halep îşi întăreşte cu fiecare victorie statutul de regina incontestabilă a circuitului feminin.

Se spunea că, după ce nume grele ca Serena Williams şi Maria Şarapova au ieşit din prim-plan, există un vid de putere la fete. Autoritatea cu care Simona domină însă, în acest moment, în circuitul WTA confirmă că acel vid a dispărut. 

După ce a jucat finala de la Australian Open în acest an, Halep e la o victorie de finala de la French Open. Şi, potrivit ziare.com, calificarea ei în meciul cu Angelique Kerber (12 WTA) a avut ecouri în toată lumea.

Ce s-a scris?

*WTA: Simona Halep revine în semifinale la Roland Garros. Reuşeşte să revină în faţa lui Kerber şi se impune cu 6-7 (2), 6-3, 6-2.

*Roland Garros: Mentalitate puternică. Numărul 1 WTA, Simona Halep, se luptă şi obţine calificarea în semifinale la Paris pentru a treia oară, trecând de Kerber cu 6-7 (2) 6-3 6-2.

*ESPN: Simona Halep va fi rivala Garbinei Muguruza în semifinale la Roland Garros! Românca de pe locul 1 WTA a trecut de Angelique Kerber.

*Tennis Magazine: Simona Halep revine în semifinale la Openul Franţei după ce trece cu 6-7 (2), 6-3, 6-2 de Angelique Kerber. Halep a părut nervoasă în primul set, însă şi-a revenit foarte bine. Acum e la numai două meciuri de primul titlu de Grand Slam din carieră.

*Punto de Break: După un debut de meci dureros pentru românca, aceasta a reuşit să-şi revină şi să se califice în semifinale la Roland Garros.

*Metro: Simona Halep se pregăteşte de meciul pentru locul 1 WTA cu Garbine Muguruza.

*Marca: Halep va fi adversara Garbinei Muguruza în duelul pentru finala de la Paris.

*Bild: Halep luptă şi o elimină pe Kerber.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite