Halep, luată peste picior de francezi: cum a comentat celebrul „L'Equipe“ înfrângerea Simonei la Cincinnati

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) a ratat o nouă şansă de a ajunge, în premieră, pe locul 1 mondial. Începând de luni, ea va fi la doar cinci puncte în spatele lui Pliskova.

Ocaziile ratate pe bandă de Simona Halep de a ajunge pe locul 1 WTA au fost comentate, în mod ironic, de cei de la „L'Equipe“, după cum a informat Digi Sport. Imediat după finala de la Cincinnati, prestigiosul ziar francez a scris o scurtă cronică a duelului.

„Am ajuns la concluzia că Halep nu vrea să devină numărul 1 mondial. După ce a ratat finala de la Roland-Garros, sferturile de la Wimbledon, românca a ratat şi titlul la Cincinnati. Bătută clar de Garbine Muguruza (6-1, 6-0 în 57 minute), Halep va trebui să aştepte încă puţin pentru a o detrona pe Karolina Pliskova.

Asta în cazul în care sportiva din Spania nu va trece înaintea ei. Ce se poate spune despre meciul Simonei sau mai bine ce se poate spune despre non-meciul lui Halep?

Românca, pierdută pe teren, şi-a multiplicat greşelie directe, iar Muguruza s-a distrat, reuşind al doilea titlu al sezonului (n.r. - după Wimbledon). Muguruza n-a forţat şi nici n-a lovit prea tare. Are acum o săptămână pentru a se pregăti pentru ultimul Grand Slam al sezonului“, a notat sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite