Halep a lămurit problema antrenorului: Alături de cine va pleca Simona în America pentru Indian Wells şi Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) e pe cont propriu, după despărţirea de Darren Cahill, însă acest amănunt nu i-a afectat rezultatele în mod negativ.

Simona Halep are un bilanţ excelent în 2019, cu 10 victorii şi doar trei înfrângeri până în acest moment. Mai mult, după un Australian Open în care a avansat până în turul IV, românca a jucat o finală la Doha, iar acum se pregăteşte de sferturi la Dubai.

În aceste condiţii, apare următoarea întrebare: Mai are nevoie Simona Halep de antrenor? Răspunsul a fost oferit de fostul lider mondial în interviul pe care l-a acordat, astăzi, după victoria cu Tsurenko (23 WTA), pentru Digi Sport, postul care transmite Dubai Tennis Championship în România.

Ce a spus Simona Halep?

*Am cei trei băieţi alături de mine (n.r. - Teo Cercel, Andrei Cristofor şi Vasile Antonescu), încearcă să mă ajute cu tot ce e nevoie, am o echipă puternică, mă simt bine cu ei, atmosfera într-o echipă e cea mai importantă.

*Încerc să mă coordonez singură, nu e uşor, însă încerc să progresez şi mai mult. Acum aşa e planul (n.r. - să meargă fără antrenor în SUA). Nu se ştie niciodată, o să văd ce îmi rezervă viitorul.

Urmează două turnee în America

Simona Halep va pleca în SUA, după ce va încheia socotelile cu Dubai Tennis Championship. Mai întâi, va juca la Indian Wells (4-17 martie), acolo unde a atins semifinalele în 2018, iar apoi la Miami (18-31 martie), unde are de apărat 65 de puncte pentru turul III pe care l-a atins în sezonul trecut.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite