Halep se lăfăie în lux: Cum arată hotelul în care e cazată şi cine mai stă cu ea acolo FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Sorana Cîrstea (71 WTA) a fost plasată într-o carantină totală, la Melbourne, timp de 14 zile, fără a avea posibilitatea de a ieşi pentru a se antrena, în schimb, la Adelaide, Simona Halep (2 WTA) şi anturajul ei au condiţii de vis

Australian Open 2021 va fi un turneu în care va exista un duel inegal, între jucătorii care au avut condiţii optime, după sosire, şi cei care au fost plasaţi într-o carantină totală, decizie care va distruge forma lor fizică.

În a doua categorie se află, din păcate, Sorana Cîrstea, după cum „Adevărul“ a scris aici. În prima, în schimb, o găsim pe Simona Halep. Aceasta, oricum, a aterizat la Adelaide, nu la Melbourne, un oraş în care au fost duşi pentru izolare şi alţi jucători de elită, precum Novak Djokovici, Rafael Nadal, Serena Williams sau Naomi Osaka. 

Iar dacă în camerele de la Melbourne există şobolani, după cum „Adevărul“ a arătat aici, la Adelaide, e o cu totul altă poveste! Halep şi ceilalţi jucători au fost cazaţi la „M Suites“, de la Majestic, un hotel extraordinar, în care au acces la sală de forţă, piscină interioară, iar camerele lor arată fabulos.

În acelaşi hotel cu Simona Halep se află şi antrenorul ei, Darren Cahill, dar şi iubitul ei, Toni Iuruc, plus partenera de antrenament a Simonei, Irina Begu. 

După ce va termina perioada de carantină de la Adelaide, la capătul celor 14 zile (cei aflaţi aici, pot ieşi din camere, timp de cinci ore pe zi), Halep va participa la unul din cele două turnee WTA 500 găzduite de Melbourne, între 31 ianuarie şi 7 februarie. Australian Open 2021 va începe apoi şi se va desfăşura, între 8-21 februarie.

CITEŞTE ŞI:

Halep a făcut senzaţie la Adelaide: A vorbit cu un post de radio de pe balconul hotelului VIDEO

Iată imagini din hotelul unde se află acum Simona Halep, la Adelaide 

Adelaide
Adelaide
Adelaide
Adelaide
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite