Halep l-ar fi speriat pe Cahill: De ce australianul a încheiat colaborarea cu Simona după un sezon de vis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Început în 2015, într-o primă fază în cadrul unui program pus la dispoziţia lui Halep de către Adidas, parteneriatul cu Darren Cahill s-a încheiat, brusc, acum două săptămâni.

Anunţul a surprins, în contextul în care a venit la finalul celui mai bun sezon din cariera Simonei, cel în care aceasta şi-a consolidat poziţia de lider mondial şi a şi câştigat primul Grand Slam la French Open. 

Doar că finalul acestui sezon de vis a adus o accidentare urâtă pentru Halep, ea fiind nevoită să se retragă de la ultimele turnee din cauza herniei de disc. 

Unii specialişti sunt de părere că din această cauză, dar şi pentru că a avut un 2018 formidabil, pentru Simona urmează un sezon mai slab. Iar acum, cei de la puntodebreak.com au speculat că şi „ruptura“ Halep – Cahill s-ar fi produs din acelaşi motiv: „Dacă citeşti printre rânduri declaraţia lui Cahill, decizia lui era extrem de previzibilă. A atins alături de Halep toate obiectivele posibile. A dus-o pe locul întâi în lume şi a făcut-o câştigătoare de Grand Slam“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite