Halep l-a pus pe liber pe Daniel Dobre: Mesajul prin care a anunţat că renunţă la antrenorul său din 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (4 WTA) spusese, la un moment dat, că îl va păstra pe tehnicianul de 50 de ani în stafful ei, inclusiv după revenirea lui Darren Cahill, însă, până la urmă, lucrurile au stat cu totul altfel.

Simona Halep a oficializat despărţirea de Daniel Dobre printr-o postare pe contul ei de Facebook. 

„Daniel, vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine în acest an (de fapt, pentru toţi anii în care ai fost alături de mine). Pentru munca depusă, pentru răbdarea ta şi pentru că ai crezut în mine. Punem punct colaborării noastre cu un trofeu câştigat la Wimbledon şi cu o mare prietenie. Nici că nu puteam să cerem mai mult! Îţi doresc numai bine şi, cine ştie, viitorul poate aduce un nou capitol în relaţia noastră“, e traducerea mesajului scris în engleză de Simona Halep.

Daniel Dobre a ajuns în stafful fostului lider mondial, în luna martie, cu ocazia turneului de la Miami. Constănţeanca a încercat, într-o primă fază, să lucreze cu belgianul Thierry Van Cleemput, însă acesta n-a trecut perioada de probă şi a fost pus pe liber, după Qatar Total Open.

Relaţia Halep – Dobre a fost una destul de tumultoasă şi, nu o dată, „Simo“ şi-a vărsat nervii pe antrenorul român, în momentele în care nu-i mergea jocul.

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Halep, sub lupa celui mai cunoscut psiholog sportiv din România: „N-are respect pentru actualul antrenor“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite