Halep, fără iubit: Tatăl Simonei a vorbit, în premieră, despre viaţa sentimentală a fiicei sale. „Se spun şi multe aberaţii!“

Halep, fără iubit: Tatăl Simonei a vorbit, în premieră, despre viaţa sentimentală a fiicei sale. „Se spun şi multe aberaţii!“

Andrei Barbu, în vacanţa petrecută alături de Simona Halep FOTO Hepta / Backgrid

La finalul anului trecut, Simona Halep (2 WTA) a fost fotografiată în compania lui Andrei Barbu, un fost jucător de tenis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Având în vedere că Halep şi Barbu au fost văzuţi în ipostaze romantice, într-o vacanţă în doi, s-a tras concluzia că Simona şi Andrei formează un cuplu.
 
De atunci însă, cei doi n-au mai fost surprinşi împreună, iar într-un interviu acordat pentru SpyNews, Stere Halep a explicat cum stau lucrurile în acest moment.
 
Ce a spus?
 
*Întotdeauna, unui sportiv, când ajunge prea mare, încep să i se însceneze tot felul de lucruri. Ea (n.r. - Simona halep) e un copil normal, care trebuie să stea de vorbă. Dacă stă de vorbă cu cineva, gata, e într-o relaţie...
 
*Vorbim doar de o prietenie! Nimic altceva. Acest lucru e deranjant pentru Simona, dar şi pentru noi, ca familie. 
 
*E deranjant să se spună nişte lucruri care nu sunt adevărate. Presa e peste tot la fel! E serviciul fiecăruia, de acolo trăieşte...Aşa se mai spun şi aberaţii.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările