Halep îşi poate numi noul antrenor în câteva zile: El e omul cu care Simona are mari şanse să lucreze în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep pare că a renunţat la colaborarea cu Thierry van Cleemput şi pentru că, în ultima săptămână, s-a ivit o variantă mai bună pentru postul de antrenor.

Simona Halep e, din nou, fără antrenor, însă, de această dată, sunt şanse mari ca ea să găsească repede un înlocuitor full-time pentru Darren Cahill, fără să mai fie nevoie de o perioadă de probă, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Thierry van Cleemput.

De fapt, modul în care fostul lider mondial s-a debarasat de tehnicianul belgian, imediat după turneul de la Doha, indică faptul că Halep are deja o variantă mai bună. Vorbim despre Andrei Pavel, cel care a mai făcut parte din stafful Simonei până în luna august a anului trecut. Atunci, fostul jucător a luat decizia de a ieşi din stafful lui Halep - unde, oricum, era în umbra lui Darren Cahill - pentru a deveni antrenorul lui Marius Copil (72 ATP).

Începutul parteneriatului Copil - Pavel a fost promiţător, Marius urcând spectaculos în clasamentul mondial. În actuala stagiune însă, Copil e în cădere liberă, iar bilanţul său vorbeşte de la sine: 3 victorii, 6 eşecuri.

După acest şir de rezultate slabe în 2019, Copil a renunţat la Pavel în această săptămână. Fiind liber de contract în momentul de faţă, fostul jucător are acum mari şanse să revină în stafful lui Halep, de această dată, ca antrenor principal, fără a mai fi în umbra unui alt tehnician, aşa cum s-a întâmplat în mandatul lui Darren Cahill.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite