Halep îşi face, astăzi, debutul oficial în noul sezon: Ora meciului cu Anastasia Potapova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un demonstrativ, câştigat, vineri, la Adelaide, în faţa lui Ashleigh Barty (1 WTA), constănţeanca de 29 de ani îşi va începe, astăzi dimineaţă, parcursul în primul turneu WTA din 2021.

La aproape patru luni după ce a fost eliminată în optimile de la French Open, Simona Halep (2 WTA) revine pe teren, într-o competiţie WTA 500, la Melbourne, la „Gippsland Trophy“. Iar aici, „Simo“ va juca la foc automat, fiind înscrisă atât la simplu, cât şi la dublu, probă în care va face pereche cu Daria Gavrilova.

Dacă la dublu, Halep va evolua, cel mai probabil, în noaptea de luni spre marţi, în schimb, parcursul ei la simplu va începe, astăzi dimineaţă. Românca a primit bye în turul I şi, drept urmare, va juca direct în turul II. Aici, o va întâlni pe rusoaica Anastasia Potapova (101 WTA). Va fi prima întâlnire directă pentru cele două sportive.

Potrivit organizatorilor, meciul Halep - Potapova va fi ultimul din programul anunţat pentru ziua de luni şi va fi găzduit de arena „Margaret Court“. Astfel, cel mai probabil, partida va începe după ora 09.00, ora României. 

Turneul „Gippsland Trophy“ e transmis în România de Digi Sport, aşa că meciul jucat de Halep va putea fi urmărit pe acest canal.

Învingătoarea duelului Halep - Potapova se va intersecta, în optimi, cu una dintre aceste patru sportive: Aiava (215 WTA), Paquet (187 WTA), Diyas (81 WTA) sau Siegemund (51 WTA).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite