Halep, iritată la revenirea în ţară: Dialogul care a supărat-o şi replica prin care şi-a contrazis antrenorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi-a început de astăzi scurta vacanţă, după ce a fost eliminată în sferturile de la French Open 2019 de Amanda Anisimova (51 WTA, 17 ani), o sportivă care, la rândul ei, a fost eliminată în semifinale de Ashleigh Barty (8 WTA).

Simona Halep a încheiat atât sezonul de hard, cât şi pe cel de zgură cu rezultate mai slabe comparativ cu 2018. Ceea ce, într-un fel, e normal, având în vedere că fostul lider mondial a avut un an de vis în 2018 şi era greu să menţină ştacheta la acelaşi nivel.

Pentru Halep urmează acum o scurtă vacanţă, după care va aborda sezonul de iarbă la Eastbourne (23-29 iunie), turneu care ar trebui să o pregătească pentru Wimbledon (1-14 iulie).

Până atunci, Simona a fost aşteptată de ziarişti la revenirea în ţară şi, potrivit Digi Sport, a fost un pic iritată de două întrebări care i-au fost adresate la aeroport.

Ce a spus Simona Halep?

*A fost cu totul şi cu totul altceva, altă atmosferă şi alte gânduri când am început turneul. N-a fost de vină nimic. Am avut o zi mai slabă şi n-a reuşit să câştig. Amânarea meciurilor a fost la fel pentru toată lumea.

*A fost o plăcere să fiu în postura de câştigătoare a turneului şi sper să se mai întâmple asta. N-a fost un moment de dezamăgire, un sfert de finală la un Grand Slam e un rezultat foarte bun. Mă simt bine mental şi sunt foarte fericită. Ce spun alţii nu contează.

Cum a decurs dialogul care a enervat-o pe Halep?

*Există posibilitatea unei noi colaborări cu Darren Cahill?

*Simona Halep: Nu ştiu cine spune şi dacă nu spun eu înseamnă că nu este adevărat. Atunci când se va întâmpla o nouă schimbare, o să vă anunţ.

*Care e principalul obiectiv rămas?

*Simona Halep: Principalul obiectiv este Wimbledonul.

*Aşa a fost făcută strategia? S-a spus că obiectivul principal în acest an ar fi Wimbledonul.

*Simona Halep: Sunt nişte întrebări... Cine a spus că strategia e asta?

*Aşa ar fi spus antrenorul tău, Daniel Dobre.

*Simona Halep: OK. Fiecare turneu e un obiectiv pentru mine şi atunci când mă duc la un turneu vreau să-l câştig.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite