Halep, primul interviu după eşecul de la Fed Cup: Simona, declaraţii dureroase despre ce s-a întâmplat la Rouen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a dispărut din peisaj după partida pierdută, la dublu, cu Mladenovici şi Garcia, fiind atât de epuizată şi dezamăgită, încât n-a putut participa la conferinţa de presă.

Halep nu s-a întors nici în ţară, alături de restul fetelor de la Fed Cup, plecând din Franţa direct spre Stuttgart, acolo unde ar fi trebuit să joace în turul II.

Doar că, istovită şi cu moralul la pământ după ratarea Fed Cup-ului, constănţeanca de 27 de ani şi-a anunţat retragerea de la Stuttgart, urmând a reveni în ţară pentru a lua o pauză de aproximativ două săptămâni. Halep va încerca acum să fie pregătită pentru turneul de la Madrid (6-14 mai).

Până atunci, ocupanta locului 2 mondial a stat de vorbă cu Gabriel Morariu, trimisul Digi Sport la Stuttgart. În primul interviu acordat de după eşecul de la Fed Cup, Halep a explicat ce s-a întâmplat la Rouen şi cum de a ajuns să joace două meciuri de simplu şi încă unul de dublu.

Ce a spus Simona Halep?

*Nu consider că am jucat singură! Fiecare dintre noi îşi gestionează emoţiile în felul propriu. Fetele au dat şi ele ce au avut mai bun. Mi-e greu să comentez în numele echipei, dar ce pot spune este că mi-am dorit să câştigăm. Toate deciziile care au fost luate, despre cum să jucăm, au fost ale căpitanului!

*Nu am decis eu nimic şi nu a fost numai dorinta a mea de a juca la dublu. Şi Monica (n.r. – Niculescu) a spus că ar prefera să joace la dublu cu mine. De aceea, m-am băgat la dublu şi am vrut să dau tot ce pot. Şi am dat, dar atât s-a putut!

*Durerile au fost, da! Cel mai mult am simţit între meciuri, când corpul s-a răcit, dar apoi am uitat, am intrat în febra meciului şi nu mi-a mai păsat. Dar apoi s-a simţit oboseala şi asta s-a văzut în jocul nostru.

*Din câte ştiu eu, căpitanul a spus că prima echipă este Irina (n.r. – Begu) cu Monica (n.r. – Niculescu), după care tot el a spus că eu aş fi o variantă. Când am văzut că e 4-2 în decisiv (n.r. – pentru Parmentier în ultimul meci de simplu cu Begu), am început să mă pregătesc, am aşteptat în vestiar până a venit căpitanul să spună cine va juca şi am intrat pe teren aşa cum a dorit!

*Motivul retragerii de la Stuttgart este o mică durere la şold, pentru că am căzut în meciul cu Garcia şi am avut mici probleme după şi încă am. Emoţional sunt destul de stoarsă, pentru că mi-am dorit foarte mult să ne calificăm şi să câştigăm Fed Cup. Dar nu s-a putut şi am fost foarte dezamăgită şi foarte tristă după aceea.

*Concluzia este că am dat tot ce am avut mai bun ca să câştig. A fost visul meu să mergem mai departe, să jucăm cu trofeul pe masă, dar nu s-a putut. Motivele le cunoaşte fiecare. Îmi pare rău că n-am putut să fac mai mult la dublu pentru a câştiga meciul, dar, per total, sunt mulţumită de ceea ce am făcut acolo.

CITEŞTE ŞI:

Halep plăteşte scump pentru Fed Cup: Care sunt consecinţele retragerii de la Stuttgart şi când va reveni pe teren

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite