Halep, inteligentă: Simona a dezvăluit cheia victoriei cu Towsend şi a explicat ce trebuie să facă pentru a câştiga French Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut o misiune relativ uşoară în duelul cu Taylor Towsend (72 WTA) şi n-a mai trecut prin emoţiile pe care le-a avut, miercuri, în confruntarea cu Alison Riske (83 WTA).

Simona Halep e în turul III de la French Open 2018, deşi, deocamdată, n-a arătat cel mai bun tenis de care e capabilă pe zgură. Nici în turul I, nici în victoria cu Towsend, românca n-a strălucit, însă important e să crească de la un meci la altul.

De altfel, liderul WTA a subliniat acest lucru, atunci când a fost întrebat despre şansele sale de a câştiga Roland Garros în acest an.

Ce a spus Halep?

*A fost un meci complicat astăzi, împotriva unei stângace care loveşte cu topspin, iar topspin-ul unei jucătoare care loveşte cu stânga e foarte greu de gestionat. Mi-a luat puţin la început să-mi găsesc ritmul, dar sunt foarte fericită că am câştigat în două seturi.

*Am încercat să o fac să se deplaseze, să trimit lovituri scurte, să stau aproape de linia de fund. Nu sunt înaltă şi e dificil pentru mine. 

*Trebuie să joc cel mai bun tenis al meu pentru a câştiga turneul. Dar iau meci cu meci, zi cu zi şi vom vedea. Mai întâi, trebuie să câştig turul trei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite