Halep, inteligentă: Simona a dezvăluit cheia victoriei cu Towsend şi a explicat ce trebuie să facă pentru a câştiga French Open

Halep, inteligentă: Simona a dezvăluit cheia victoriei cu Towsend şi a explicat ce trebuie să facă pentru a câştiga French Open

Simona Halep a avut o misiune relativ uşoară în duelul cu Taylor Towsend (72 WTA) şi n-a mai trecut prin emoţiile pe care le-a avut, miercuri, în confruntarea cu Alison Riske (83 WTA).

Simona Halep e în turul III de la French Open 2018, deşi, deocamdată, n-a arătat cel mai bun tenis de care e capabilă pe zgură. Nici în turul I, nici în victoria cu Towsend, românca n-a strălucit, însă important e să crească de la un meci la altul.

De altfel, liderul WTA a subliniat acest lucru, atunci când a fost întrebat despre şansele sale de a câştiga Roland Garros în acest an.

Ce a spus Halep?

*A fost un meci complicat astăzi, împotriva unei stângace care loveşte cu topspin, iar topspin-ul unei jucătoare care loveşte cu stânga e foarte greu de gestionat. Mi-a luat puţin la început să-mi găsesc ritmul, dar sunt foarte fericită că am câştigat în două seturi.

*Am încercat să o fac să se deplaseze, să trimit lovituri scurte, să stau aproape de linia de fund. Nu sunt înaltă şi e dificil pentru mine. 

*Trebuie să joc cel mai bun tenis al meu pentru a câştiga turneul. Dar iau meci cu meci, zi cu zi şi vom vedea. Mai întâi, trebuie să câştig turul trei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: