Halep, îndemnată să-şi schimbe discursul: „Oamenii se uită la televizor şi spun că joacă pentru ea, nu reprezintă România!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep e, fără îndoială, cea mai bună sportivă a ţării în acest moment, fiind admirată de o planetă întreagă. Acasă însă, ea n-a scăpat, deocamdată, de contestatarii săi.

Simona Halep e, în continuare, jignită şi ironizată în comentariile online, chiar dacă tocmai a jucat încă o finală de Grand Slam.

Întrebat de ce românca e atât de atacată pe internet de unii dintre conaţionalii ei, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a oferit un răspuns fenomenal aici.

Un alt punct de vedere a fost exprimat de fostul fotbalist, Nana Falemi, într-o intervenţie la ProSport Live.

Ce a spus?

Nu înţeleg acest fenomen, mi se pare absurd. Pentru Simona ar fi bine dacă ar transmite mai mult ţării, ca oamenii să o perceapă ca pe o româncă a noastră. Ea e percepută ca o fată care joacă pentru ea. 

*McGregor (n.r. – luptătorul irlandez) e atât de popular pentru că în fiecare discurs se adresează irlandezilor. Simona trebuie să reprezinte mai bine România. 

*Oamenii se uită la TV şi spun că această fată nu-i reprezintă. 

*Hagi a fost iubit pentru că mereu făcea referire la România, la români, iar oamenii se identificau cu echipa naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite