Halep, încurcată de francezi: Simona a reacţionat, după ce a fost trimisă să joace pe un teren mic la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a trecut, relativ uşor,  de Andrea Petkovici (107 WTA) în turul III de la French Open, însă nu i-a picat tocmai bine decizia organizatorilor.

Simona Halep mai are patru meciuri de câştigat pentru a-şi realiza visul suprem: cucerirea unui turneu de Grand Slam.

Până acum, cu excepţia meciului din turul I cu Alison Riske (83 WTA), constănţeanca n-a întâmpinat mari dificultăţi. În schimb, a fost pusă într-o situaţie neobişnuită din partea organizatorilor, atunci când a fost trimisă pe Terenul 18 pentru duelul cu Andrea Petkovici (107 WTA). Decizia a surprins, întrucât un lider mondial joacă, mai mereu, fie pe „Philipe-Chatrier“, fie pe „Suzanne-Lenglen“.

După victoria obţinută cu Petkovici, Halep a comentat decizia organizatorilor.

Ce a spus Halep?

*Astăzi, terenul era micuţ şi am simţit că toată lumea e acolo, pe teren, cu mine. E diferit să joci pe un astfel de teren. Simţi că spectatorii sunt cu tine pe teren, dar pentru ambele jucătoare e la fel şi n-am să găsesc scuze. 

*A fost destul de greu, dar şi plăcut. A fost greu să mă adaptez, gândindu-mă că vin de pe Chatrier. Dar, cred că am jucat OK. La finalul primului set, am simţit încrederea şi că pot să domin meciul.

*A fost o atmosferă puţin ciudată pe acest teren, aveam nevoie să încerc să nu mai aud zgomotul. Nu neapărat că mă deranja, dar aveam nevoie să pot să mă concentrez.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite