Halep începe 2021 cu un meci fabulos: S-a anunţat programul demonstrativului de la Adelaide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Constănţeanca de 29 de ani se apropie de finalul perioadei de carantină din Australia. Şi, la fel ca restul sportivilor care au fost izolaţi la Adelaide, va marca „eliberarea“ prin participarea în demonstrativul „A Day at the drive“.

Complexul „Memorial Drive Tennis Club“ din Adelaide va găzdui, vineri, un turneu demonstrativ la care vor participa nume grele din tenisul mondial.

Printre aceste vedete uriaşe s-a strecurat şi Irina Begu (79 WTA) din postura de partenera de antrenament a Simonei Halep. Şi Irina a fost inclusă în programul demonstrativului, urmând să joace, la finalul zilei de vineri, un meci de un set cu americanca Venus Williams (80 WTA, 40 de ani).

Pentru publicul din România însă, meciul cel mai atractiv va fi cel în care Simona Halep (2 WTA) va înfrunta liderul mondial, Ashleigh Barty. Va fi pentru a doua oară când „Simo“ va debuta într-un sezon cu un duel cu australianca de 24 de ani. Şi în primul meci din 2019, Halep a jucat cu Barty, în turul I, la Sydney, pierzând atunci cu 4-6, 4-6. 

Dacă Halep a evoluat ultima dată în optimile de la French Open, la data de 4 octombrie 2020, în schimb, Barty n-a mai fost văzută pe terenurile de tenis din 28 februarie 2020! Ultima dată, a jucat la Doha, înainte de pandemie, pierzând în semifinale cu Kvitova, în trei seturi.

Revenind la demonstrativul de la Adelaide, programul complet pentru ziua de vineri arată aşa:

De la ora locală 13.00 (04.30, ora României)

*Djokovici (1 ATP) - Sinner (36 ATP)

*Osaka (3 WTA) - S. Williams (11 WTA)

De la ora locală 19.00 (10.30, ora României)

*Nadal (2 ATP) - Thiem (3 ATP)

*Barty (I WTA) - Halep (2 WTA)

Fiecare jucător / jucătoare va bifa o singură partidă, cu super tie-break, în caz de egalitate de seturi.

După demostrativul de la Adelaide, sportivele se vor muta la Melbourne, oraş care va găzdui trei turnee WTA 500, în perioada 31 ianuarie - 7 februarie.

Australian Open 2021 se va juca, tot la Melbourne, în perioada 8-21 februarie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite