Halep, imprevizibilă: Dovadă clară că nici familia nu ştie ce intenţii are Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep e o sportivă formidabilă, însă şi un caracter destul de dificil, iar evenimentele din ultimele zile au dovedit acest lucru.

Simona Halep a renunţat la colaborarea cu Thierry van Cleemput după numai o săptămână, episdo care a confirmat că fostul lider mondial e un om dificil şi exigent.

De altfel, de-a lungul anilor, constănţeanca a cam schimbat antrenorii ca pe şosete şi nu mereu la modul cel mai elegant. Rămâne celebru acel episod cu Wim Fissette, cel care a fost disponibilizat de Halep printr-un SMS!

Acum, modul în care Simona l-a respins pe Thierry van Cleemput după o perioadă pe probă i-a surprins şi pe cei din familia Halep. Concret, vineri, Stere, tatăl Simonei, declarase la Digi Sport că fiica ei va colabora până la finalul sezonului cu van Cleemput. La 48 de ore după afirmaţia făcută de Stere Halep, Simona a renunţat la tehnicianul belgian!

Ce a spus Stere Halep?

*Sigur, va deveni antrenorul ei (n.r. – Thierry van Cleemput). Odată ce s-a stabilit că va fi antrenorul ei, el va fi. S-a comportat cum trebuie, pentru că în două săptămâni nu poţi face acea chimie între ei doi. Am fost şi la antrenamente, la Fed Cup, au făcut pregătirile la Bucureşti. A fost extraordinary, dar trebuie să se mai cunoască. E un tip extraordinar, e un împătimit al tenisului.

Ce a spus Simona Halep?

*Am încercat pentru o perioadă şi s-a încheiat. Am decis să punem stop din moment ce nu ne potrivim. E o persoană bună, un om foarte amabil, dar pe terenul de tenis nu există chimie între noi. Rămânem prieteni, e un om foarte bun.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite