Halep a ieşit cu imaginea şifonată după Australian Open: ce au spus cehoaicele despre ea înainte de Fed Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Cea mai bună jucătoare din România a disputat patru partide în 2016, câştigând doar două dintre ele. Eliminarea din turul I, la Melbourne, a coborât-o un loc în ierarhia WTA şi le-a dat curaj adversarelor.

România va întâlni Cehia, la Cluj (6-7 februarie), la Fed Cup, iar cea mai bună veste pentru iubitorii sportului-alb din ţară a fost revenirea Simonei Halep în echipa tricoloră.

Motivele care au stat în spatele acestei decizii vor fi discutate aici, la „Adevărul Live“.

  

Deşi, teoretic, şansele României au crescut în duelul cu deţinătoarea trofeului Fed Cup, după revenirea Simonei la lot, cehoaicele nu dau semne de îngrijorare.

„Halep rămâne o jucătoare de Top 10 şi, deşi nu e în cea mai bună formă, poate evolua foarte bine. Cred că e genul de sportivă care joacă bine şi în Fed Cup, deci va fi interesant să joc împotriva ei“, a declarat Petra Kvitova (9 WTA) la Dolce Sport. În cele două partide cu Halep, Kvitova a pierdut de fiecare dată, mai întâi, în 2013, iar apoi în 2014. 

Acest bilanţ nu-l descurajează însă pe antrenorul Cehiei, Petr Pala. 

„Văd o întâlnire foarte echilibrată. România are o echipă foarte puternică, care o include pe Simona Halep, locul 3 în lume. Dacă va juca, o să fie o întâlnire foarte frumoasă. Trebuie să formulăm un plan, vom încerca să o învingem, ştiu că are o statistică bună împotriva fetelor noastre, dar eu cred că toate fetele noastre o pot învinge. Ştiu că e greu, e o jucătoare foarte bună, dar aşa merg lucrurile. Dacă vrem să câştigăm, trebuie să învingem în trei meciuri, nu ştiu cine o va face, dar cineva trebuie să o facă“, a spus Pala pentru Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite