Halep i-a ruinat pe pariori: Cine a devenit favorită la French Open după eliminarea Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a încheiat acest sezon după eliminarea de la French Open
Simona Halep a încheiat acest sezon după eliminarea de la French Open

Simona Halep (2 WTA) a abordat ultimul Grand Slam al anului din postura de favorita numărul 1. Ultima dată când a beneficiat de un astfel de statut la Paris, în 2018, a şi câştigat trofeul. De această dată, calculele hârtiei au fost date serios peste cap.

În anul în care toată lumea se aştepta ca Simona Halep să câştige French Open la pas, românca a înregistrat cel mai slab rezultat de al ei la Paris din 2016 încoace.

Acum patru ani, „Simo“ a părăsit Roland Garros tot în optimi, cedând în faţa lui Shelby Rogers (SUA), scor 3-6, 4-6. Au urmat trei ediţii destul de reuşite la French Open pentru Halep, care a jucat o finală (2017), a luat un trofeu (2018) şi a atins sferturile la ultima participare.

Cum liderul mondial, Ashleigh Barty, a optat pentru a nu juca în acest an la French Open, Halep a devenit favorita numărul 1. Iar statutul ei era unul bine meritat, având în vedere că a abordat turneul cu 14 victorii la rând în circuitul feminin şi cu trei trofee luate succesiv, la Dubai, Praga şi Roma. Pe fondul acestor rezultate, s-au pariat sume uriaşe pe victoria Simonei la Roland Garros, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Din păcate, Iga Swiatek (Polonia, 19 ani, 53 WTA) a bătut-o categoric pe Halep (6-1, 6-2), iar casele de pariuri au fost nevoite să refacă imediat cotele pentru proba feminină. Potrivit Eurosport, postul care transmite French Open, poloneza care a scos-o pe Halep din turneu e de acum favorita bookmakerilor, după cum se poate vedea mai jos:

Iga Swiatek: 3

Petra Kvitova: 3,5

Elina Svitolina: 4,5

Sofia Kenin: 9

Fiona Ferro: 12

Caroline Garcia: 14

Ons Jabeur: 20

Danielle Collins: 22

Martina Trevisan: 25

Nadia Podoroska: 32

Laura Siegemund: 33

Paula Badosa: 50

Barbora Krejcikova: 50

S. Zhang:50

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite