Halep habar n-avea că va reveni pe locul 1 WTA dacă va ajunge în finala de la Miami. Cine i-a dat vestea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO EPA

În conferinţa de presă de după victoria cu Qiang Wang, din sferturile Miami Open, Simona Halep a surprins prin declaraţia în care a recunoscut că nu ştia că poate reveni pe prima poziţie în clasamentul WTA.

 “Tocmai ce am aflat de la antrenorul meu că am nevoie de un meci pentru a fi din nou numărul 1. Mă bucur că sunt din nou în această situaţie, îmi dă încredere, pentru că după pauza competiţională nu am crezut că voi fi din nou atât de aproape, atât de repede. Va fi o provocare mare, dar îmi place să joc sub presiune. Sper că mâine voi juca la cel mai bun nivel”, a spus Halep.

Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, miercuri, cu 6-4, 7-5, pe jucătoarea chineză Qiang Wang, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 18, calificându-se pentru a doua oară în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

În semifinale, Halep va evolua cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5. În România, partida va începe în noaptea de joi spre vineri, de la ora 3 dimineaţă şi va fi transmisă de Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite