Halep, gest de mare campioană: Simona şi-a donat premiul de Fed Cup. Ce sumă a încasat pentru „Heart Award“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Prestaţia stelară a Simonei Halep, în sferturi, cu Cehia, atunci când a adus două puncte României, a fost răsplătită de organizatorii Fed Cup.

Simona Halep a câştigat premiul „Fed Cup Heart Award“, performanţă care i-a adus suma de 3.000 de euro. Doar că, având milioane de dolari în conturi, constănţeanca a folosit prima în scop caritabil.

Fostul lider mondial a donat suma de 3.000 de euro, potrivit Digi Sport. Banii au ajuns la fundaţia care poartă numele Simonei Halep. Românca a rămas astfel doar cu satisfacţia unei prestaţii excelente, care a calificat România în semifinala Fed Cup-ului.

Ce a spus Simona Halep?

*E un moment special, primesc premiul pentru a doua oară (n.r. – prima dată l-a câştigat în 2014). Sunt foarte fericită, pentru că oamenii apreciază cum sunt eu pe teren şi e mereu o plăcere să joc pentru ţara mea. 

*Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor pentru că m-au votat. Premiul e şi mai special pentru că vine în urma votului fanilor. Pentru că e un premiu special, îl voi dona fundaţiei mele. 

*Vreau să ajut copiii să descopere tenisul, astfel că aceşti bani vor ajunge acolo. Voi face tot ce îmi stă în putere pentru ca Fundaţia Simona Halep să crească pentru a ajuta cât mai mult posibil.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite