Halep, gata să o învingă pe Şarapova: Simona, discurs plin de optimism înaintea marelui meci de astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a zburdat spre semifinalele turneului de la Roma şi va juca, astăzi (ora 18.00, Digi Sport), cel mai atractiv meci de până acum din acest sezon de zgură.

Simona Halep e condusă cu 7-1 în întâlnirile directe cu Maria Şarapova (40 WTA), însă cele şapte meciuri câştigate de rusoaica de 30 de ani datează din alte vremuri, înainte ca aceasta să fie suspendată pentru Meldonium.

După ce a revenit pe teren, Şarapova a fost spulberată în singurul duel pe care l-a avut cu Halep, anul trecut, la Beijing: 2-6, 2-6. Probabil, de aceea, liderul WTA a fost foarte optimist, atunci când a prefaţat partida de astăzi pentru Digi Sport.

Ce a spus Halep?

*N-am avut timp să mă gândesc la asta (n.r. - tactica pe care o va folosi), dar nu o să fac nimic special. O să încerc să mă recuperez cât se poate de bine şi voi încerca să dau tot ce am mai bun pentru a câştiga. 

*E posibil să conteze şi aspectul fizic (n.r. - Şarapova a stat peste 9 ore pe teren la Roma, iar Halep mult mai puţin), dar nu se ştie. Eu mă simt odihnită, mă simt bine, sunt încrezătoare, dar vedem ce va fi pe teren.

*Nu pot să fac nimic din ce face Monica (n.r. - Niculescu a învins-o pe Şarapova, în februarie, la Doha), suntem total diferite, iar slice-ul ei e mult mai bun decât al meu. O să-mi păstrez stilul meu de joc şi o să încerc să câştig cu armele mele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite