Halep, fragilă ca un bibelou de porţelan: Câte abandonuri a avut Simona de când s-a apucat de tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (2 WTA) a fost nevoită să părăsească turneul de la Doha, înainte de a juca semifinala cu Garbine Muguruza (4 WTA). Din păcate, acest abandon e doar ultimul de pe o listă destul de lungă.

Simona Halep are 16 titluri WTA în palmares dar, la cum se accidentează, există riscul ca, în curând, numărul turneelor în care a fost nevoită să abandoneze să-l egaleze pe cel al trofeelor cucerite!

Ceea ce s-a întâmplat acum la Qatar Total Open a fost o premieră în 2018, însă nicidecum o noutate pentru fanii care i-au urmărit cariera Simonei Halep. De când a ajuns în elita tenisului feminin, în 2014, şi a jucat din ce în ce mai mult într-un ritm tot mai solicitant, Halep a suferit tot mai des diverse probleme medicale. Potrivit jurnalistului Alexandru Tăcină de la prosport.ro, abandonul de la Doha a fost cel cu numărul 15 pentru constănţeanca de 26 de ani.

Iată lista completă a turneelor în care Simona a fost învinsă nu de adversara de partea cealaltă a fileului, ci de diferite accidentări:

*Turneul ITF de la Opole 2009: Halep se retrage în timpul semifinalei cu Zahlavova, la scorul de 1-4. Simona nu a oferit detalii despre motivul abandonului.

*Turneul de la Bad Gastein 2010: Halep se retrage din cauza unei accidentări la umărul drept, în timpul meciului din optimi cu Sevastova, la scorul de 7-5, 1-6, 0-5.

*Turneul de la Montreal 2012: Halep se retrage din cauza unei accidentări la coapsa stângă, în timpul meciului din turul doi cu Stosur, la scorul de 5-7, 4-4.

*Turneul de la Doha 2013: Halep se retrage din cauza unei probleme în zona lombară, în timpul meciului din turul doi cu Ivanovic, la scorul de 3-6.

*Turneul de la Dubai 2013: Halep se retrage din cauza aceleiaşi probleme, înaintea turului secund al calificărilor.

*Turneul de la Bastad 2013. Halep se retrage, fiind răpusă tot de durerile lombare în timpul meciului din turul doi cu Pennetta, la scorul de 6-4, 5-7, 0-2.

*Turneul de la Dubai 2014: Halep se retrage din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile, în timpul meciului din turul I cu Cornet, la scorul de 1-6, 1-1.

*Turneul de la Roma 2014: Halep se retrage din cauza durerilor abdominale, înaintea meciului din optimi cu Suarez Navarro.

*Turneul de la Hertogenbosch 2014: Halep se retrage din cauza unei accidentări la umăr, în timpul meciului din optimi cu Beck, la scorul de 7-5, 2-3.

*Turneul de la Beijing 2014: Halep se retrage din cauza unei accidentări la şold, înaintea sfertului de finală cu Ivanovic.

*Turneul de la Toronto 2015: Halep se retrage din cauza problemelor fizice cauzate de căldură, în timpul finalei cu Bencic, la scorul de 6-7, 7-6, 0-3.

*Turneul de la Beijing 2015: Halep se retrage din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile, în timpul meciului din turul cu Arruabarrena, la scorul de 4-5.

*Turneul de la Sankt Petersburg 2017: Halep se retrage din cauza unei accidentări la genunchi, înaintea sfertului de finală cu Vikhlianţeva.

*Turneul de la Washington 2017: Halep se retrage din cauza problemelor fizice cauzate de căldură, în timpul sfertului cu Makarova, la scorul de 6-2, 3-6, 0-1.

*Turneul de la Doha 2018: Halep se retrage din cauza unei accidentări la piciorul drept, înaintea semifinalei cu Muguruza.

CITEŞTE ŞI:

Halep a primit un verdict crunt: Un medic specialist în ortopedie a explicat când poate reveni Simona pe teren

ANALIZĂ Halep revine pe primul loc mondial: Cât timp va rezista Simona acolo, chiar şi fără să joace


Arabii s-au îndrăgostit de Halep: Propunere fantastică făcută Simonei de directorul turneului de la Dubai


Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite