Halep „fierbe“ pentru România: Simona a explicat ce simte de fiecare dată când e convocată în echipa de Fed Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă tenisul e, în esenţă, un sport individual, cele două competiţii de echipă, Fed Cup la fete şi Cupa Davis la băieţi, îl transformă, periodic, în prilej de dueluri incinse între ţări.

România şi Cehia ţintesc calificarea în semifinalele Fed Cup, meciurile decisive fiind programate pentru sâmbătă şi duminică, la Ostrava.

Simona Halep, liderul tricolorelor, a explicat că pentru ea această competiţie e una cu adevărat specială. „E a doua oară la rând când întâlnim Cehia în Grupa Mondială (n.r. - precedenta întâlnire a fost în 2016) şi o să fie foarte greu. Ele au atât de multă experienţă dar noi avem o echipă puternică. Sunt fericită că joc în această echipă şi sper să-mi pot câştiga meciurile mele, să ajut echipa şi să contribui la victorie. E frumos să fiu într-o echipă, nu jucăm de multe ori într-o echipă. E un spirit bun şi voi încerca să dau tot ce am mai bun. Avem o foarte frumoasă atmosferă şi mă bucur foarte mult de fiecare dată când joc pentru România. Voi juca întotdeauna cu toată inima pentru ţara mea“, a spus Simona Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite