Halep, favorită numărul 2 la Stuttgart. Sorana şi Simona intră azi şi mâine în concurs. Adversarele româncelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, numărul 5 mondial, e favorită cu numărul 2 a turneului WTA de la Stuttgart. Românca va debuta joi la turneul din Germania, în vreme ce Sorana Cîrstea va juca mai devreme în prima competiţie desfăşurată pe zgură în acest an.

De luni a început, la Stuttgart, a 37-a ediţie a Porsche Tennis Grand Prix, un turneu din categoria Premier (al treilea nivel WTA), cu premii totale de 710.000 de dolari.

După succesul înregistrat în Fed Cup împotriva Serbiei, cele mai bune jucătoare de tenis din România intră în focuri pe zgura germană

Simona Halep (locul 5 WTA) e cotată a doua favorită a acestei competiţii, după poloneza Agnieszka Radwanska (locul 3 WTA). Prima românca ce va intra în concurs este, însă, Sorana Cîrstea, care va juca la 13.30 (în direct pe Digi Sport 1), cu Julia Gorges (locul 94 WTA), o reprezentantă a gazdelor, beneficiara unui wild-card.

Simona Halep are un tur liber şi va intra direct în runda secundă, unde o va avea ca adversară pe rusoaica Svetlana Kuzneţova (locul 29 WTA). Meciul se va juca joi, de la ora 13.00 (în direct pe Digi Sport 1).

Rusoaica Maria Şarapova a câştigat ultimele două ediţii ale turneului WTA de la Stuttgart. 

21-27 aprilie este perioada de desfăşurare a meciurilor de la turneul german 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite