Halep a făcut-o să plângă în hohote: Mărturisirea jucătoarei care s-a bucurat enorm pentru Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a ajuns, între timp, la două titluri de Grand Slam, după triumful de la Wimbledon 2019
Simona Halep a ajuns, între timp, la două titluri de Grand Slam, după triumful de la Wimbledon 2019

Într-un circuit feminin în care nu prea există prietenii între sportive, Simona Halep (2 WTA) e printre cele mai populare jucătoare.

Simona Halep a suferit enorm până a câştigat, dramatic, primul ei titlu de Grand Slam, la French Open 2018, după o finală sufocantă cu Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. Triumful Simonei a fost unul savurat, inclusiv de mulţi suporteri neutri ai tenisului, deoarece, până la victoria de la Paris, românca pierduse trei finale de Grand Slam: French Open 2014, 2017 şi Australian Open 2018.

De aceea, victoria obţinută în faţa lui Stephens a declanşat un val uriaş de bucurie, printre fanii Simonei fiind şi Daniela Hantuchova, fostă jucătoare din Slovacia, care, la un moment dat, s-a aflat pe locul 5 WTA. Potrivit ziare.com, ajunsă acum la 37 de ani, Hantuchova a mărturisit, în podcastul ei, că s-a emoţionat când a văzut cum „Simo“ a câştigat French Open 2018.

Ce a spus Daniele Hantuchova?

*Ştiu că trebuie să fiu neutră când sunt la televiziune, dar, după ce a câştigat Roland Garros, cred că toată lumea care iubeşte tenisul a plâns! Dar eu am plâns cel mai mult!

*Nu va puteţi imagina cât am făcut-o! Faptul că Simona a ajuns să câştige un trofeu de Grand Slam e un moment atât de fericit, inclusiv în viaţa mea. Nu voi uita niciodată victoria Simonei!

*E greu de descris în cuvinte ce înseamnă Simona în România. Sunt, probabil, cel mai mare fan al ei. Când am vizitat-o în România m-am simţit, probabil, cel mai bine. Nu înţelegi presiunea la care Simona a fost supusă în toţi aceşti ani până nu ajungi în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite