Halep, evoluţie stelară în Italia: Presa internaţională o elogiază pe Simona după un meci fantastic la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a obţinut o victorie zdrobitoare împotriva lui Naomi Osaka (21 WTA), cea care, în runda precedentă, o spulberase pe Victoria Azarenka (84 WTA).

După demonstraţia de forţă a lui Osaka în duelul cu Azarenka, confruntare în care japoneza de 20 de ani a cedat doar trei game-uri, mulţi au aşteptat ca Simona Halep să aibă parte de un meci dificil astăzi, în turul II.

N-a fost însă deloc aşa, dovadă şi scorul cu care liderul WTA şi-a dat la o parte adversara: 6-1, 6-0! Potrivit Digi Sport, presa internaţională a fost impresionată de evoluţia Simonei la Roma, acolo unde aceasta are de apărat finala de anul trecut.

Ce s-a scris după victoria lui Halep?

L’Equipe: Simona Halep, expeditivă contra lui Naomi Osaka. Detronată la Madrid, săptămâna trecută, Simona Halep vrea să se revanşeze pe zgura de la Roma. Iar românca a dovedit asta miercuri. 

Site-ul WTA: Numărul 1 mondial a început excelent turneul de la Roma, cu o victorie obţinută după ce a câştigat 12 game-uri consecutiv. Halep a reuşit 15 lovituri direct câştigătoare şi a comis doar 14 greşeli neforţate, faţă de cele 29 ale japonezei.

Site-ul oficial al turneului: Halep şi-a luat o revanşă frumoasă pentru înfrângerea din martie de la Indian Wells. S-a impus uşor, în doar 59 de minute. 

Eurosport: De doar 60 de minute a avut nevoie numărul 1 WTA pentru a o învinge pe Naomi Osaka.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite