Halep ne dă emoţii: Simona a explicat cum se simte, înaintea meciului pe care îl va juca, astăzi, la Doha

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (2 WTA) va reveni pe teren, astăzi (nu înainte de ora 14.00, Digi Sport), după finala pierdută la Australian Open.

Ekaterina Makarova (36 WTA) va fi prima jucătoare de care ar trebui să treacă Simona Halep, după meciul de tristă amintire cu Caroline Wozniacki, la Melbourne.

Parcursul de la Australian Open 2018 a epuizat-o atât de mult pe Simona, încât ea s-a hotărât să joace la Doha, abia pe ultima sută de metri. Românca a explicat pentru site-ul wtatennis.com că, totuşi, e curioasă cum se va descurca într-o partidă oficială, având emoţii dacă glezna afectată s-a refăcut complet.

Ce a spus?

*Piciorul e OK, dar trebuie să joc un meci oficial să văd cum va fi. Sper că nu se va întâmpla nimic şi că voi fi aptă de joc. În primul rând, mă gândesc la sănătate. Trebuie să fiu sigură că piciorul e OK. 

*Sunt pregătită, m-am antrenat câteva zile. Sunt pregătită să joc, dar voi vedea mai exact mâine (n.r. – miercuri).

*Toate jucătoarele din Top10 sunt capabile să câştige orice turneu şi orice meci. Eu sunt pregătită pentru oricine şi mă concentrez doar la mine, pentru că aşa e mai bine. Nu trebuie să te distragă nimic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite