Halep le dă emoţii fanilor: Cum a răspuns la întrebarea privind revenirea ei în echipa de Fed Cup în 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Halep FOTO EPA/EFE / Christophe Petit Tesson
FOTO: Halep FOTO EPA/EFE / Christophe Petit Tesson

Simona Halep a ridicat, aproape de una singură, echipa de Fed Cup a României până la un pas de finala competiţiei. Preţul plătit de constănţeanca a fost însă unul destul de mare.

Simona Halep (2 WTA) a fost atât de epuizată fizic şi mental, după semifinala din weekend cu Franţa, încât a fost nevoită să renunţe la participarea la turneul de la Stuttgart.

Astfel, românca a pierdut cele 100 de puncte acumulate în sezonul trecut la „Porsche Tennis Grand Prix“ şi a ratat şi şansa de a reveni pe primul loc mondial, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Faptul că participarea în Fed Cup încarcă prea mult calendarul ei, obligând-o să ia pauze mai lungi de la circuitul WTA pare că a pus-o pe Simona pe gânduri. Concret, ea nu e sigură că va reveni în echipa de Fed Cup pentru ediţia din 2020, când România îşi va începe parcursul direct din sferturi. Întrebată de reporterul Digi Sport, prezent la Stuttgart, despre viitorul ei la Fed Cup, Halep a oferit un răspuns care menţine suspansul.

Ce a spus Simona Halep?

*Este foarte la cald această întrebare, sunt epuizată, vom vedea ce va fi în viitor. Mereu va rămâne visul de a face o finală de Fed Cup, voi vedea dacă voi fi sănătoasă, gata de joc şi aptă sută la sută, aşa cum am fost în Franţa, voi da totul pe teren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite