Halep, „eclipsată“ de Andreescu: Americanii spun că Bianca e deja peste Simona! Argumentele specialiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar 19 ani, Bianca Andreescu (15 WTA) are deja două titluri WTA, cucerite la Indian Wells şi la Rogers Cup, şi se pregăteşte de finala de la US Open 2019 (sâmbătă, ora 23.00, Eurosport).

Bianca Andreescu a urcat deja pe locul 8 în clasamentul virtual, actualizat în timp real, şi, dacă o va învinge pe Serena Williams în finala de la US Open, atunci o va depăşi pe Simona Halep în următorul clasament WTA. Pe scurt, în cazul în care va triumfa sâmbătă seară, începând de luni, „Bibi“ va fi pe 5, iar Simona pe 6.

Americanii de la site-ul tennis.com sunt însă de părere că, indiferent de ce se va întâmpla, sâmbătă, în finala de la US Open, Andreescu şi-a depăşit deja idolul. Ei şi-au argumentat această afirmaţie printr-o analiză amplă care poate fi citită, integral, aici.

Ce au scris cei de la tennis.com?

Chiar dacă Andreescu o prezintă pe Simona Halep ca fiind idolul său în tenis, ea a întrecut-o deja. Bianca are mai multă varietate decât Halep, inclusiv o lovitură de slice pe back-hand, folosită frecvent pentru a trimite drop shot-uri, dar şi calităţi excelente la fileu, probabil cele mai bune din tenisul feminin. Din aceste motive, nu e de mirare că mulţi, inclusiv eu, o vedem pe Andreescu în postura de câştigătoare de Grand Slam.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite