Halep e fanul unui fotbalist român: Mesaj de încurajare postat de Simona pentru marea speranţă a fotbalului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a mai dat, de câteva ori, lovitura de începere la meciurile Stelei, fiind suporterul acestei formaţii. Totuşi, un jucător pe a cărui cărieră o urmăreşte cu atenţie provine de la o trupă mult mai mică.

Simona Halep se află în ţară, într-o perioadă de refacere, cu obiectivul delcarat de a juca la Indian Wells (5-18 martie). În aceste condiţii, constănţeanca de 26 de ani a avut timp să urmărească ce se mai întâmplă în sportul românesc şi, mai cu seama, în campionatul intern de fotbal.

După ultima etapă, Viitorul a învins FC Botoşani cu 2-1, iar de acum campioana en-titre mai are nevoie de un punct pentru a-şi asigura prezenţa în play-off. La victoria formaţiei din Ovidiu a contribuit şi Ianis Hagi, cel care a marcat golul de 1-1, după ce moldovenii deschiseseră scorul la Ovidiu. A fost al doilea gol consecutiv pentru fiul „Regelui“ care, după victoria de luni seara, a postat o fotografie pe contul său de Instagram.

Printre mesajele de felicitare postate sub poza cu Ianis Hagi s-a strecurat şi un comentariu din partea Simonei Halep: „Ianis Hagi, baftă multă!“.

Halep are o relaţie specială cu familia Hagi, deoarece, atunci când a fost la începutul carierei sale în tenis, Gheorghe Hagi a susţinut-o, inclusiv din punct de vedere financiar. De curând, „Regele“ a spus că fiul său va câştiga, în viitor, Balonul de Aur!

Ianis
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite