Veste excelentă pentru Halep: rămâne pe locul 2 în lume, după ce Şarapova a fost zdrobită în semifinale, la Madrid. Cine a bătut-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Eliminată rapid la Madrid, în turul I, Simona Halep avea nevoie ca şi ocupanta locului 3 WTA să părăsească turneul, înainte de finală, ceea ce s-a întâmplat vineri.

Simona Halep va aborda şi turneul de la Roma (11-17 mai) din postura de ocupanta locului 2 în ierarhia mondială.

Maria Şarapova a ameninţat poziţia ei, după ce constănţeanca de 23 de ani a suferit cea mai rapidă eliminare din 2015, la Madrid. 

Rusoaica de 28 de ani, învingătoare în 2014 la turneul patronat de Ţiriac, avea nevoie să ajungă doar până în finală de această dată, pentru a urca un loc în clasamentul WTA. A avansat până în semifinale, însă, din fericire pentru Halep, parcursul Şarapovei s-a oprit aici.

Vineri, Maria a fost învinsă de o altă jucătoare din Rusia, Svetlana Kuznetsova (29 WTA), scor 6-2, 6-4. 

În cealaltă semifinală,  Petra Kvitova (Cehia, 4 WTA) a furnizat o nouă surpriză, după ce a bătut-o tot în două seturi scurte pe liderul mondial Serena Williams. 

Şi în următorul clasament WTA, Serena Williams va fi pe primul loc, Halep pe doi, iar Şarapova pe trei. Chiar şi aşa însă, Ilie Năstase a avertizat că problemele Simonei sunt mai grave şi riscă să o afecteze la Roland Garros.  

Ce trebuie să facă Halep pentru a rămâne înaintea Şarapovei şi după Roma

Florin Mergea, în semifinale la Madrid!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite