Halep e de pe altă planetă: Simona, prea bună pentru Begu! Ştim cu cine va juca în turul III

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep are 22 de victorii şi doar 2 înfrângeri în 2020 până acum
Simona Halep are 22 de victorii şi doar 2 înfrângeri în 2020 până acum

Simona Halep a bifat a 16-a victorie la rând în circuitul feminin şi şi-a continuat marşul triumfal spre cel mai aşteptat deznodământ la French Open 2020: câştigarea trofeului după finala de la 10 octombrie.

Chiar dacă aşteptată de toată România, confruntarea dintre Halep (2 WTA) şi Begu (72 WTA) a fost una în care, în viziunea iubitorilor tenisului, Irina s-a prezentat doar pentru a o conduce pe Simona spre turul III.

Şi nici nu putea fi altfel, când precedentele şapte întâlniri directe se încheiaseră toate cu victoria lui Halep. În plus, aceasta s-a prezentat la duelul cu Irina, având 15 victorii consecutive în circuit, plus trei turnee câştigate la rând! Dacă a existat vreodată o misiune imposibilă pentru Begu, atunci această întâlnire a fost exact asta!

Iar pe teren, nicio supriză, mai ales la debutul partidei. 3-0 pentru Halep, cât ai clipi, iar Begu a luat doar două puncte. Abia după ce a fost condusă cu 4-1 şi, probabil, şi-a dat seama că n-are ce pierde, Begu a mai recuperat. S-a apropiat la 4-3, însă imediat şi-a pierdut serviciul la 15, pentru ca apoi să cedeze primul set: 6-3 pentru Halep în 39 de minute.

În actul secund, raportul de forţe s-a mai echilibrat. S-a mers bară la bară până în al 8-lea game (4-4), însă la acest scor Simona a izbutit break-ul pentru ca apoi să încheie partida pe serviciul propriu: 6-3, 6-4 într-o oră şi 23 de minute.

Irina Begu va încasa 84.000 de euro pentru atingerea turului II la French Open 2020. Performanţa ei cea mai bună la Roland Garros rămâne atingerea optimilor, în 2016.

Anisimova

Meci cu gust de răzbunare pentru „Simo“

Pentru Simona Halep urmează duelul din turul III cu Amanda Anisimova - foto (SUA, 19 ani, 29 WTA).

Va fi o partidă în care românca îşi va putea lua revanşa pentru eliminarea-şoc pe care a suferit-o, anul trecut, la French Open. Atunci, fostul lider mondial a fost învins, în sferturi, de Anisimova, scor 2-6, 4-6. Această e şi singura întâlnire dintre cele două de până acum.

În acest an, Anisimova, de origine rusă, are 11 victorii şi 7 înfrângeri în circuitul feminin. A ajuns în turul III de la French Open 2020, având următoarele rezultate:

*Turul I: 6-2, 6-0 cu Korpatsch (120 WTA)

*Turul II: 6-2, 6-0 cu Pera (61 WTA)

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Halep, reacţie simpatică la interviul de după meci: Întrebarea care a făcut-o să zâmbească

Halep, prima reacţie după calificare: Cum vede următorul ei meci şi câţi bani a adunat până acum

VIDEO Şocant: Errani a înjurat-o pe Bertens, a râs de ea, iar olandeza a fost luată cu scaunul cu rotile

Surpriză uriaşă la Paris: Finalista de la US Open, spulberată în două seturi în turul II

Serena Williams, final de coşmar de sezon: Americanca s-a retras de la French Open. Motivul deciziei

Duel sufocant la French Open: Au stat peste 3 ore pe teren, iar rezultatul s-a decis după a 5-a minge de meci

VIDEO Meci oprit la French Open: Momentul care i-a speriat pe jucători, surprins de camere

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite