Halep, diagnostic alarmant: A anunţat pe Twitter ce a păţit la Roma. French Open, aproape compromis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA) a luat o pauză de 27 de zile pe finalul sezonului de hard, tocmai pentru a fi sută la sută din punct de vedere fizic, în timpul sezonului de zgură. Din păcate, a fost lovită de o accidentare apărută de nicăieri, miercuri, la Italian Open.

Simona Halep (3 WTA) a fost nevoită să se retragă de pe teren, în timpul meciului cu Angelique Kerber (26 WTA), în turul II, la Italian Open.

Brusc, constănţeanca s-a ţinut de gamba piciorului stâng şi au urmat nişte imagini dureroase cu „Simo“ cărată în afara terenului, după cum „Adevărul“ a arătat aici. Încă de atunci, era clar că Halep avea mari probleme. Şi că participarea ei la French Open va fi sub semnul întrebării. Din păcate, diagnosticul medicilor a confirmat acest scenariu negru: Simona Halep a suferit o ruptură musculară. Acum, urmează alte investigaţii pentru a fi stabilită gravitatea accidentării. 

Cum în cel mai bun caz, o ruptură musculară necesită aproximtativ 3 săptămâni de pauză, Simona Halep are şanse minime de a juca la French Open 2021 (30 mai - 13 iunie). Practic, turneul de la Roland Garros începe peste 18 zile.

Până va afla dacă va ajunge la Paris sau nu, din păcate, Halep riscă să piardă locul 3 mondial, începând de luni, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Ce a scris Simona Halep pe Twitter?

*Investigaţiile au arătat că am o ruptură la nivelul gambei stângi. Voi efectua un RMN mâine pentru a înţelege mai bine despre ce accidentare e vorba, dar, pentru moment, nu suntem siguri de perioada de recuperare.

*Sunt foarte dezamăgită să închei în acest fel turneul de la Roma, dar voi face tot ce pot să mă recuperez şi să revin cât mai rapid posibil. Vă mulţumesc pentru susţinere şi vă voi ţine la curent cu recuperarea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite