Halep, dezvăluire despre omul care a inspirat-o cel mai mult: „Sunt încântată când vine la meciurile mele“

Halep, dezvăluire despre omul care a inspirat-o cel mai mult: „Sunt încântată când vine la meciurile mele“

Simona Halep (4 WTA) e ajutată din umbră de Ion Ţiriac, însă, surprinzător, s-a referit la altcineva când a fost întrebată despre omul care a inspirat-o cel mai mult în drumul ei spre succes.

Simona Halep se pregăteşte de meciul ei de debut la US Open 2019, acesta fiind programat pentru marţi. Până atunci, constănţeanca are multe acţiuni de presă şi, în ultimele zile, a acordat mai multe interviuri şi a susţinut şi o conferinţă de presă.

Întrebată despre omul care a inspirat-o cel mai mult în sportul de performanţă, „Simo“ s-a referit la un alt român, însă acesta n-a fost nici Ion Ţiriac, nici Ilie Năstase, care au practic, de asemenea, tenisul.

Ce a spus Simona Halep?

*Nadia (n.r. – Comăneci) a fost o inspiraţie pentru toţi, indiferent de sportul pe care îl practicam. E, în continuare, o motivaţie pentru toţi. Nu-mi aduc aminte când am întâlnit-o prima dată, dar cred că au trecut 6-7 ani de atunci.

*Acum putem spune că suntem apropiate, că suntem prietene şi atunci când are posibilitatea vine la meciurile mele. Sunt încântată şi onorată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: