Halep a devenit favorita numărul 1 la Dubai: Barty, out! Cum arată lista capilor de serie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Halep a sărit peste turneul de la Doha (1-7 martie), însă va face deplasarea în Orientul Mijlociu pentru Dubai Duty Free Tennis Championships (7-13 martie).

Aici, Simona tocmai a devenit principala favorită, pe lângă faptul că e şi deţinătoarea trofeului pe care l-a cucerit, anul trecut, după o finală câştigată cu Elena Rybakina (3-6, 6-3, 7-6). 

Românca a scăpat acum de Ashleigh Barty (1 WTA), care traversează o perioadă proastă. Australianca de 24 de ani a părăsit primul Grand Slam al anului în sferturi, în condiţiile în care era cotată cu şanse la trofeu. Apoi, la Adelaide, unde era campioana en-titre, a fost eliminată după primul ei meci, în turul II, cu Danielle Collins (37 WTA): 3-6, 4-6. 

După această înfrângere, Barty s-a retras de la turneul de la Dubai, motivând că are probleme medicale. Naomi Osaka, locul 2 WTA, nici nu s-a înscris la întrecerea găzduită de Emirate. 

În aceste condiţii, lista primelor cinci favorite la Dubai arată aşa: 1. Halep, 2. Svitolina, 3. Pliskova, 4. Sabalenka, 5. Kvitova. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite