Halep, despre meciul cu Venus Williams: Voi fi motivată, voi fi pregătită să joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simoan Halep a declarat, duminică, după victoria din turul al treilea al Miami Open, cu Polona Hercog, că este pregătită şi motivată să o înfrunte pe Venus Williams, în optimile de finală ale competiţiei.

"Este întotdeauna dificil împotriva lui Venus. Nu o să spun că o să fie uşor pentru că am câştigat ultimele trei meciuri cu ea. Voi fi motivată, voi fi pregătită să joc. Sper că voi fi sută la sută mâine (n.r. - azi)", a spus românca. 

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, luni, nu înainte de ora 22.00, cu americanca Venus Williams, locul 43 WTA, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Partida este a treia de pe arena centrală, după un meci feminin, Petra Kvitova - Caroline Garcia, care începe la ora 18.00, şi altul masculin, Roger Federer - Filip Krajinovici.

Venus Williams şi Simona Halep sunt la egalitate, scor 3-3, la întâlnirile directe, însă românca a câştigat clar ultimele trei confruntări.

Simona Halep s-a impus în meciul din optimile de finală ale turneului de la Roma, din 2015, cu scorul de 6-2, 6-1, şi în cel din optimile de finală ale turneului de la Montreal, de anul trecut, cu 6-2, 6-2.

Ultima lor partidă a avut loc în turul al treilea al AusOpen, din acest an, când Halep a câştigat cu scorul de 6-2, 6-3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite