Halep, despre dezavantajele şi beneficiile lipsei unui antrenor care să îi fie alături. Explicaţiile candide ale româncei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Înaintea debutului în turneul de la Indian Wells, Simona Halep a vorbit pentru presa americană, citată de WTA Insider, despre atuurile şi neajunsurile faptului că în prezent nu are antrenor.

"În acest moment, nu sunt în negocieri cu nimeni, nu am abordat pe nimeni şi nici nu sunt în discuţii cu cineva. Doar mă relaxez, a fost răspusul Simonei la întrebarea privind viitorul său tehnician.

Actualul număr 2 mondial nu a scăpat cu doar atât de tirul întrebărilor şi a fost rugată să detalieze care sunt avantajele şi dezavatajele unei astfel de situaţii.

"Îmi lipseşte vocea care să îmi dădea sfaturi, îmi lipseşte faptul că întotdeauna era cineva lângă mine care să mă îndrume, care să mă ghideze. În rest, totul este la fel. Sunt profesionistă şi încerc să fac totul perfect chiar dacă antrenoul nu este alături de mine", a detaliat Simona punctele negative ale situaţiei în care se găseşte.

La capitoul avantaje, Simona a povestit cu haz o întâmplare din timpul turneului de la Dubai. "Înaintea meciului cu Tsurenko, am fost foarte obosită, iar noaptea nu m-am putut odihni foarte bine. Când a sunat ceasul, la ora 8.00, eram terminată. Am modificat alarma şi le-am scris băieţilor că ne vedem direct la micul dejun, la ora 10.30. Chiar glumeam cu staff-ul meu la masă şi le spuneam că aşa ceva nu se poate întâmpla când ai alături un antrenor care îţi supraveghează foarte strict programul", a dezvăluit Halep.

Chiulul de la antrenamentul la care face referire Simona a fost de bun augur, jucătoarea din Constanţa câşigând meciul cu Tsurenko, scor 6-3, 7-5.

Halep va juca în această noapte în turul doi al turneului de la Indian Wells, cu sportiva cehă Barbora Strycova. Meciul se va disputa în jurul miezului nopţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite