Halep, descrisă ca o campioană de Wozniacki: „Nici măcar la mingea de meci nu eram sigură că pot să o bat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wozniacki - Halep
Wozniacki - Halep

Au trecut 72 de ore de la finala de la Australian Open 2018, însă daneza de 27 de ani e şi acum sub influenţa emoţiilor.

Simona Halep a salvat cinci mingi de meci în drumul ei spre finala de la Australian Open: trei în partida din turul III cu Lauren Davis şi două în semifinala cu Angelique Kerber.

Românca şi-a creat astfel imaginea unei jucătoare imbatabile, iar adversarele şi-au dat seama că, pentru a trece de Simona, trebuie să facă meciul carierei. Într-un interviu acordat pentru site-ul oficial WTA, Caroline Wozniacki (1 WTA) a vorbit despre triumful ei în faţa lui Halep, având numai laude la adresa româncei. 

Ce a spus?

*Amândouă am jucat un tenis excepţional. N-am fost liniştită la niciun punct al meciului, fiindcă ea e o mare luptătoare şi juca excelent.

*Nici măcar la mingea de meci nu eram sigură că o să câştig. Mi-am spus însă că am o şansă acum.

*Cred că un astfel de triumf e cu atât mai preţios, fiindcă amândouă am dat tot ce aveam mai bun pe teren.

*Tatăl meu mi-a zis ultimele cuvinte, înainte să ies pe teren în finală. Mi-a zis că e mândru de mine, indiferent de ce se va întâmpla. Mi-a spus să ies pe teren, să lupt din toată inima şi să dau tot ce am mai bun. Mi-a spus că va fi alături de mine după meci, indiferent de rezultat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite