Halep, descătuşare după 149 de zile: Prima declaraţie dată de Simona pe teren şi fraza cu care i-a cucerit pe australieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep nu mai învinsese de la 19 august, însă astăzi a reuşit să spargă această serie nefericită de cinci meciuri pierdute la rând, acolo unde a contat cel mai mult, la primul Grand Slam al anului.

Simona Halep (1 WTA) e în turul II de la Australian Open, după un duel cu Kaia Kanepi (71 WTA) în care a început să joace tot mai bine pe măsura trecerii minutelor, semn că, dacă îşi va redobândi forma sportivă, poate avea încă un sezon reuşit.

Victoria de astăzi a fost şi o revanşă pentru Halep în faţa adversarei care o eliminase de la US Open 2018, în turul I.

Foarte bucuroasă după acest succes venit după 149 de zile, Simona Halep a vorbit cu zâmbetul pe buze pe teren, la interviul de după meci.

Ce a spus Simona Halep?

* Vă mulţumesc! Aţi fost fantastici, vă mulţumesc pentru ajutor. Mă bucur că am câştigat.

*Nu vreau să-mi aduc aminte de acel meci de la US Open, ştiam ce trebuie să joc împotriva ei, e o adversară foarte dură, e puternică pe picioare, dar am avut încredere că pot să câştig meciul. Şi turul doi va fi greu, dar voi avea mult mai multă încredere.

*Au fost nişte ani extraordinari alături de Darren Cahill, e greu fără antrenor. Sunt pe jumătate australiancă, pentru că am avut un antrenor australian. Multumesc, Darren, pentru toţi aceşti ani!

CITEŞTE ŞI:

CTP a comentat crizele de nervi ale lui Halep din meciul cu Kanepi: „Asta s-a întâmplat după atâtea luni“

INTERVIU Simona Halep: Darren Cahill mi-a recomandat un alt antrenor şi o să ţin cont de sfatul lui!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite