Halep, decorată la Cotroceni: Simona a avut o propunere amuzantă pentru Iohannis. Ce vrea să facă regina tenisului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a prezentat, marţi, la Palatul Cotroceni, acolo unde a fost decorată cu Ordinul Naţional „Steaua României“ în grad de cavaler.

„Simo“ a ajuns la Palatul Cotroceni, de mână cu iubitul ei, Toni Iuruc (40 de ani). La ceremonie au asistat şi Ilie Năstase şi noua sa soţie, Ioana Simion, părinţii Simonei, Stere şi Tania Halep, dar şi antrenorul fostului lider WTA, Daniel Dobre. 

La finalul evenimentului, Halep a spus, răzând, că ar accepta să joace un meci cu preşedintele Klaus Iohannis, care practică tenisul, ca hobby, în timpul său liber. 

„Aş juca un meci cu domnul preşedinte, n-am jucat, dar de ce nu?! Nu l-am văzut niciodată jucând şi nu am avut niciodată ocazia să joc contra dumnealui, aşa că nu pot să spun cât de bun e“, a declarat constănţeanca de 27 de ani. 

Aceasta a fost onorată de faptul că a fost decorată la Palatul Cotroceni: „A fost un eveniment emoţionant şi emoţiile au fost diferite în comparaţie cu cele din timpul unui meci. De aceea, am simţit şi o presiune mai mare, dar a fost un moment frumos şi, cu siguranţă, e unul dintre evenimentele pe care nu le voi uita niciodată“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite