Halep, declaraţii pline de bun-simţ: Ce a spus despre victoria cu Begu şi finala de duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona a bifat a 7-a victorie în 7 partide cu Irina Begu (82 WTA), însă, de această dată, misiunea ei a fost uşurată de condiţia fizică a adversarei.

Simona Halep a fost pe punctul de a pierde primul set cu Irina Begu, dar, într-un moment în care adversara ei se afla în controlul partidei, aceasta s-a accidentat. Incidentul s-a petrecut la scorul de 6-5 în primul set pentru Irina şi a fost, practic, începutul sfârşitului pentru ocupanta locului 82 de în lume.

Cu mult bun simţ, Simona a recunoscut că a câştigat, relativ uşor, profitând de problema medicală a Irinei, într-un interviu acordat pentru Digi Sport, postul care transmite turneul de la Praga în România.

Ce a spus Simona Halep?

*Cred că da, m-a ajutat acel moment, mai ales că ea a jucat foarte bine, a dat dovadă de cel mai bun tenis al ei. Dar, era şi obosită.

*N-a fost un supermeci, dar pentru mine e foarte dificil să evoluez contra unei alte românce. Probabil că a fost şi mai obosită decât mine în setul al doilea, uneori, e bine să joci meciuri mai lungi, alteori nu, dar e bine că s-a terminat aşa.

*E primul meu turneu după pauză şi am un sentiment plăcut.

*Orice finală e dificilă, nu contează ce a fost în trecut, contează doar ce va fi mâine.

*O să dau tot ce am mai bun, vreau să câştig, dar nu va fi uşor. Vreau să mă recuperez şi să mă bucur pentru faptul că voi juca o nouă finală.

14.30 e ora finalei de duminică, în care Halep o va întâlni pe Elise Mertens (23 WTA).  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite