Halep, declaraţie alarmantă după finala de la Doha: Simona are probleme medicale grave! „Am avut şi sânge“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep e o jucătoare formidabilă de tenis, dar, din păcate, extrem de fragilă. Când toată lumea credea că românca a scăpat de problemele de sănătate, lucrurile au luat o turnură nedorită.

Simona Halep a pierdut finala de la Doha, însă nu această înfrângere e atât de dramatică, ci faptul că ea a venit pe fondul unor probleme medicale pentru fostul lider mondial.

La câteva ore după partida cu Elise Mertens (21 WTA), Simona Halep a oferit o declaraţie alarmantă pentru trimisul Digi Sport la Doha: „Mă simt obosită, tare obosită. Am simţit deja din setul doi că cedez din punct de vedere fizic. Mi se blocau muşchii de la spate şi am avut şi sânge un pic. N-am cedat, dar ea a meritat să câştige. A fost mai proaspătă“.

Declaraţia dată de Halep e cu atât mai gravă cu cât, săptămâna viitoare, ea va trebui să joace la Dubai, un turneu mai mare şi mai important decât cel de la Doha. Dacă la Qatar Total Open, marile vedete ale circuitului feminin, în frunte cu Osaka şi Kvitova, au lipsit, în schimb, ele vor fi prezente la Dubai, competiţie la care Simona ar trebui să joace direct în turul II.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite