Halep, decizie grea: S-a retras de la Dubai, unde era campioană en-titre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep - Serena Williams - meci Grand Slam Australian Open / 16 feb 2021 / FOTO EPA - EFE

Revenirea Simonei se amână! După ce a renunţat la Qatar Total Open (1-7 martie), românca a fost nevoită să-şi anuleze participarea şi la Dubai Duty Free Tennis Championship (7-13 martie)

Cea mai bună jucătoare de tenis a României nu va juca la turneul de la Dubai, programat săptămâna viitoare, anunţă tennisforum.com.

Chiar dacă nu a făcut încă un anunţ oficial, se pare că Simona a renunţat să mai joace la Dubai din cauza problemelor de la spate. 

Conform sursei citate, după retragerea Simonei, care e deţinătoarea trofeului, statutul de principală favorită va fi preluat de  Elina Svitolina (5 WTA), în timp ce locul româncei pe tabloul principal va fi ocupat de Jessica Pegula (44 WTA).

  

Turneul de săptămâna viitoare pierde astfel a doua jucătoarea de top, după ce Ashleigh Barty, liderul WTA, se retrăsese tot din motive medicale.

Teoretic, următorul turneu la care ar trebui să ia startul sportiva din Constanţa este cel de la Miami (22 martie - 4 aprilie), dar rămâne de văzut dacă situaţie ei medicală îi va permite acest lucru. 

CITEŞTE ŞI:

Angela Merkel e fan Halep! Când a remarcat-o şi ce întreba mereu despre Simona VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite